Waarom kiezen voor Idee Kids?


HONDERDEN THEMA'S OM UIT TE KIEZEN EN TOT LEVEN TE BRENGEN!

Het Idee Kids-aanbod is bijzonder groot! Thema's die aansluiten bij jouw talenten of interesses. Ontdek het aanbod op www.ideekids.be/kampen.

Een volledig uitgewerkt inspiratiedraaiboek valt als vanzelf in jouw mailbox! Je kan dit gebruiken voor op kamp of zelfs voor in je eigen lessen.

Veel kampen hebben een extra WAAUW-factor in de vorm van een workshop of uitstap. Pizza maken met Papa Piracoli, een bezoek van de valkenier met zijn indrukwekkende roofvogels of een uitstap naar de sterrenwacht? Telkens een onvergetelijke belevenis!

monitor

kamp


KAMPEN WAAR JE IETS VAN OPSTEEKT, OOK VOOR JOU!

Als monitor geef je het beste van jezelf voor een groep van max. 16 kinderen en word je deel van een team. Daar steek je sowieso superkrachten van op, van groepsmanagement tot communicatie en teamwork.

We gooien niemand voor de leeuwen. De eerste stap naar het Idee Kids-heldenschap gebeurt op één van onze vele vormingen. Ontdek hier een overzicht van onze vormingen.

Ook het gekozen kampthema brengt je een heleboel bij. Zo leer je bijvoorbeeld een leuke goocheltruc op het Tovenaarskamp of verken je de wondere wereld der reptielen op het Reptikamp.


DE LEUKSTE VAKANTIEJOB: JIJ KAN HET VERSCHIL MAKEN!

Het enthousiasme dat je als monitor bij Idee Kids uitstraalt, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders.

Door de kinderen onder te dompelen in het kampthema, nemen zij jou mee in hun wonderlijke wereld. Omgekeerd laat je de kinderen op die manier groeien en bloeien!

vakantiejob