⭐ Sterrenteams Zomer 9 ⭐

Gent Coupure 

Gent Coupure for the win! Als een team zichzelf tot sterrenteam promoot én dat team bovendien 3 dagen het ALLERbeste van zichzelf heeft gegeven, wie ben ik dan om dat te weigeren? Maximale teamspirit en klasse! Een kampweek van drie dagen, het was kort maar KRACHTIG! Ik zie al deze toppers zéér graag terug tijdens het volgende kampseizoen. Tot dan!

foto van Idee Kids Monitoren.

⭐ Sint-Martens-Latem 

Met Farylde aan het stuur én een fantastische bemanning verliep alles in Sint-Martens-Latem van een leien dakje! Talent werd gespot en kinderen werden gelukkig. De thema’s spatten er bovendien vanaf! Hoera hoera en véél liefde voor team Latem!

foto van Idee Kids Monitoren.

⭐ Bokrijk 

Wauw, wat hebben jullie dat goed gedaan!! KV Dorien, die voor de eerste keer alleen staat, weet met haar enthousiasme het hele team te motiveren. De monitoren leven zich goed in in het thema en gaan actief aan de slag met de feedback die gegeven wordt en doen actief mee aan de verkleeddag. De monitoren en KV hebben een groot hart voor kinderen en kunnen enorm goed inspelen op de noden van de kinderen. Dikke pluim!

 foto van Idee Kids Monitoren.

⭐ Sterrenteams Zomer 9 ⭐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *