🌟 Sterrenteams zomer 5 🌟

Heel wat fonkelende sterren deze week op kamp. Een dikke merci aan iedereen die van zomer 5 een onvergetelijke week heeft gemaakt.

⭐ Aalst ⭐

Joepie, Aalst kan ook een sterrenteamtitel opspelden! Wat een vlotte communicatie, fijne en positieve way of work heeft dit team! Feedback werd vlot opgevolgd! Kv’s organiseerden spelletjes voor de moni’s om een fijne kampsfeer te creeëren. 
De kampplaats werd bovendien steeds netjes gehouden! Bravo!
Ik ben fier op dit team,
Kc Sophie

⭐ Antwerpen ⭐ 

Ondanks enkele tegenslagen heeft dit team er een knallende week van gemaakt! Zowel de monitoren als KV’s vulden elkaar heel goed aan. Het was een toffe en zotte bende die geen uitdaging uit de weg ging. Ook de KV’s creëerden extra sfeer door een themadag te organiseren.

⭐ Asse ⭐

Wauw! Dit is een team om trots op te zijn! Sharissa en haar moni’s maakten er een spetterende week van! Alles werd in goede banen geleid en de kampweek verliep in een ontspannen sfeer. Top top! Een proficiat van je KC Sophie !

⭐ Brugge ⭐

Dit is het sterrenteam van Brugge. Ze hebben deze week alles gegeven om er een TOP week van te maken. De monitoren en de Kv zorgden voor een TOP beleving.
De sfeer was zeer goed en steeds werd je met de glimlach onthaald.
Een dikke proficiat voor dit super-team!

⭐ Deerlijk ⭐

Topteam Deerlijk. Ik kan er uren over schrijven maar ik zal het kort en bondig houden. Deerlijk is een fantastisch team! Goedlachse monitoren, speelse kinderen en een fantastische KV! Iedereen werd op vrijdag bedankt met pannenkoeken voor het enthousiasme deze week, prachtig. Kortom een goed draaiend vliegtuig zoals ze dat zo mooi uitbeelden op de foto. Dikke dank je wel aan iedereen!!

⭐ Deinze ⭐

Dit is het sterrenteam van Deinze. Doorheen de week hebben ze super hard gewerkt om er een top week van te maken. Het team had oog voor ieder kind en liet ieder kind zich uniek voelen. 
De sfeer zat top en daarom verdienen zij om sterrenteam te worden!
Een dikke proficiat voor team Deinze!

⭐ Genk⭐

Dit is voor mij een sterrenteam met toppers van KV’s en enthousiaste monitoren. Met monitoren die een hart hebben voor kinderen en die er voor de volle 100 % voor gingen. Met zotte zalige kv’s die altijd klaar stonden voor hun monitoren en tot het uiterste gingen om er een onvergetelijke week van te maken!

⭐ Gent Coupure ⭐

Deze week was het heerlijk vertoeven in het gezellige Gent Coupure. KV Amber en haar topteam monitoren zorgden voor een bijzondere kampweek! Moni Wenke werd een echte fashionista en naait vanaf nu haar kledij zelf. Jürgen is een topspeurder eerste klas, geen enkele missie is te moeilijk. Shana en Elise vertoefden in een magische onderwaterwereld met de meest fantastische onderwaterdieren. Griet en Klara namen de uitpluizers op avontuur op onze planeet aarde en lieten vulkanen uitbarsten. Verbazing & verwondering alom. In Gent Coupure stond experimenteren en spelend lerend centraal! Tevens een grote dankjewel aan Emmeline die als vliegende monitor ons kwam redden op vrijdag.

⭐ Gent Voskenslaan ⭐

Enorm veel dikke pluimen voor het team van de Voskenslaan! Zonder enige kennis van de thema’s kon je al raden in welke (fantasie)wereld de kids deze week vertoefden! Met een vleugje magie en verkleedkledij zorgde dit topteam voor een fantastische kampweek. De KV’s haalden bovendien het beste uit zichzelf én de monitoren naar boven. Puik werk dames én heer!

⭐ Hasselt ⭐

Dit team is voor mij een sterrenteam met een top KV. Een KV en vliegende moni die oog hebben voor de zorg van kinderen, maar ook paraat staan voor hun monitoren met een complimentjes bord,…. Verder toverde elke moni een lach op het gezicht van de kinderen en gingen volledig mee in het thema! Dikke pluim!

⭐ Hoboken ⭐

Super enthousiaste monitoren met een groot hart voor kinderen. Jullie creativiteit en motivatie stak er boven uit! Communicatie met ouders, elkaar, KV was top. Zorgmomenten met ervaren ‘dokters’ waren dagelijks aanwezig. 
Team Hoboken straalt genoeg sterren uit!

⭐ Mechelen ⭐

Het fantastische team van Mechelen liet kinderen zich meteen thuis voelen. Een ontspannen sfeer heerste er de hele week terwijl ze hun handen vol hadden. Spontane monitoren die staan te springen om aan de kampdag te beginnen. Gekke momenten, enthousiaste kampdansen en veel tijd om te knuffelen. 
Super fier om KC te zijn van zo’n team. 

⭐ Roeselare ⭐

Dit is het sterrenteam van Roeselare. Samen maakten ze de week voor de kinderen fantastisch. Alles werd in detail voorbereid en ze hadden oog voor ieder kind. De WAUW beleving was hier duidelijk te zien. 
Nogmaals een dikke proficiat aan het team in Roeselare.

⭐ Schoten ⭐

Dit team bestaat uit echte sterren. Er waren heel wat nieuwe moni’s die zich onmiddellijk thuis voelden in dit gezellige team. De kv’s organiseerden dan ook een monibingo om elkaar beter te leren kennen. De monitoren hebben deze week de verschillende kampthema’s tot leven laten komen en de kinderen een onvergetelijke week bezorgd. Dat verdient tonnen sterrenstof.

⭐ Sint-Niklaas ⭐

Thumbs up en sterren voor Sint-Niklaas en wel om deze redenen: 
• De monitoren gingen heel zorgzaam om met kinderen met extra noden in de groep. Hoedje af hiervoor!
• (Kleuter)monitoren speelden enorm goed in op de fantasie en interesses van de kinderen.
• De kampverantwoordelijken ondersteunen de kleutermonitoren met het voorbereiden van de dikke duimkaartjes, top!
• Alles verliep heel gestructureerd én vlot!

⭐ Wemmel ⭐

Liefste Wemmel! 
Wat deden jullie dit geweldig!
Ondanks alle moniwissels en kampuitdagingen bleven jullie evenwichtig je ding doen!
-orde en netheid-》 *****
-communicatie ouders -》*****
-enthousiasme en kindgerichtheid-》 *****
-flexibiliteit en creativiteit -》 *****
PROFICIAT
Van je kc Sophie

🌟 Sterrenteams zomer 5 🌟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *