Acties

Acties

Doorheen het jaar zetten we enkele acties op poten waarbij je als monitor leuke prijzen kunt winnen.
We lijsten ze hier even op, zodat je het overzicht niet verliest.

PS: alle acties zijn combineerbaar.
Dus stel jij in de paasvakantie de helft van je team samen, waarvan twee compleet nieuwe monitoren die ook nog eens in een andere vereniging actief zijn?
Dan bieden wij: frieten op vrijdag in de paasvakantie, twee cinematickets en maak je kans op een BBQ voor je verenging. Ideaal toch!

 

 

Frietjesactie a.k.a. Food for Moni's

Niets beter dan op vrijdag samen met je monitorenteam nagenieten van de kampweek.

Of toch? Laat ons nog eens proberen:
Niets beter dan op vrijdag samen met je monitorenteam nagenieten van de kampweek mét een pak frieten op je schoot.

Wacht, dit kan nóg straffer:
Niets beter dan op vrijdag samen met je monitorenteam nagenieten van de kampweek met een pak frieten op je schoot, zonder je eigen portefeuille boven te moeten halen.

JAAAA, Sofie van marketingcommunicatie, dát is ‘m!

De liefde van de moni gaat door de maag, dat hebben we bij Idee Kids ondertussen wel begrepen. Daarom trakteren wij je tijdens de krokus- en paasvakantie op frieten. Of pasta of sushi of pita of pizza of chinees, soit je snapt het wel. Het enige dat je ervoor hoeft te doen: stel de helft van je team samen. Simple as that.

Motiveer vrienden, familie en je monitorenteam om samen met jou kamp te geven in de krokus- en paasvakantie. Lukt het je om minstens de helft van je team samen te stellen, dan trakteren wij jullie op vrijdagavond op een goedgevulde maag voor €5 p.p. Dit kan gaan om zowel gekende als nieuwe monitoren.

Bij vragen, neem gerust contact op via de monifoon 0497 41 82 31 of monitor@ideekids.be.

 

 

Refer-a-Friend

Niets is meer ontspannend dan een avondje met de voeten in de lucht en met een grote ton popcorn helemaal opgaan in de nieuwste kaskraker. En al zeker niet wanneer je er zelf geen cent voor hoeft uit te geven! Ook dit jaar kan je op kosten van Idee Kids naar de film. Ja hoor, dat lees je goed: wij fixen jou een cinematicket. Hoe kan je zo’n ticket bemachtigen? Eigenlijk is het heel simpel. Je hebt altijd prijs indien de door jou aangebrachte persoon in 2020 een volledige week kamp geeft!

De spelregels:

  • De persoon die je aanbrengt heeft nog nooit bij Idee Kids kamp gegeven.
  • Hij/zij staat minstens één volledige week op kamp in 2020.
  • Uiteraard zijn onze kwaliteitscriteria (minstens 19 jaar oud met een pedagogische achtergrond of ervaring in het jeugdwerk) nog steeds van belang.
  • Je ontvangt een cinematicket nadat de door jou aangebrachte persoon kamp heeft gegeven.

Breng jij ons twee, drie of zelfs tien enthousiastelingen aan? Dan ga jij twee, drie en zelfs tien keer op onze kosten naar de film.

Dus… Waar wacht je nog op? Spreek je vrienden, familie, buren, medestudenten, collega’s, kennissen, … aan!

Maakte je al een vriend(in) warm om kamp te geven in 2020 nog voor dit bericht jouw richting uitkwam? Geen nood! Meld dit gerust via monitor@ideekids.be en wij doen het nodige.

 

 

The Battle of the BBQ

Ben je naast je inzet voor Idee Kids ook actief bij een andere vereniging, en begin je al te watertanden wanneer je de 3 letters B-B-Q ziet staan? Spits dan nu je oren!
Idee Kids trakteert de ploeg achter je vereniging op een smakelijke barbecue waarbij aperitief en een frisse pint niet mankeren.

Hoe kan je dat heerlijk BBQ-pakket jouw richting laten uitkomen?

STAP 1: Je geeft kamp in 2020 bij Idee Kids.
STAP 2: Je vult voor elk kamp dat je geeft ons online formulier in. En laat ons weten welke vereniging jij wil meehelpen naar de overwinning. Per gegeven kampweek kan jij een stem uitbrengen.
STAP 3: ... radiostilte ... Uh, volgens mij heeft Sofie van marketingcommunicatie zich vergist, want: ER IS GEEN STAP DRIE. Het is echt zo simpel. 

Ja, en hoe winnen we dan?

Onder het motto ‘eentje is geentje’ vallen er twee verenigingen in de prijzen:

    • De vereniging die op 31 augustus 2020 de meeste inzet heeft verzameld mag sowieso haar voeten onder tafel schuiven.
    • Alle overige verenigingen belanden in een grote pot waaruit een onschuldige hand nog een gelukzak loot (één kans per gegeven kamp). Zo kunnen alle verenigingen groot of klein meedingen.

Wanneer mag ik mijn tanden in die lekkere brochette zetten?

Het DIY BBQ-pakket* voor je team kan je afhalen tussen 10 september en 30 december 2020.
Dus trek aan de mouw van al je collega-leiders en ga als team the Battle of the BBQ aan!

*Do It Yourself Barbecue-pakket
Idee Kids regelt een afhaalpakket voor maximaal 25 personen. Wij voorzien alles om er geslaagde avond van te maken: kolen met aanmaakblokjes, een natje en een droogje als aperitief en natuurlijk het een en ander voor op de rooster. Als vereniging zorg je zelf enkel voor een datum en tijd, een barbecuetoestel en een gezonde appetijt!