Extra superkrachten

Extra superkrachten!

 

 

#Workshop: Wat zeg je? Schrijfdansen! 

Tijdens schrijfdans ontwikkelen kinderen hun schrijfmotorische vaardigheden op een leuke manier op muziek. Tijdens deze workshop wordt enerzijds de ontwikkelingslijn geschetst en gaan we ook zelf creatief aan de slag! De inhoud van deze workshop is zowel op kamp als in de klas toe te passen.

#Workshop: Arduino & Artbots met Dwengo

Ben je nieuwsgierig hoe je een kunstrobot kan maken met Lego Mindstorms en hem bovendien programmeren? Tijdens deze workshop leer je basis programmeren om als monitor aan de slag te gaan op het Idee Kids Dwengo Roboticakamp. Iedereen die even wil proeven van Arduino is welkom! De workshop is gespreid over twee dagen. I.s.m. Dwengo vzw

#Workshop: Help, EHBO! 

Wat doe je als een kind flauw valt, zijn voet verzwikt of een strijkparel in zijn oor steekt? Je leert de juiste vaardigheden aan om eerste hulp toe te dienen. Je ontvangt bovendien een certificaat.
i.s.m. Rode Kruis.

 

#Workshop: Zingen & bewegen

Zingen is leuk, het schept een aangename sfeer op kamp of op school. Tijdens deze workshop krijg je tips over zingen met kinderen. Waar moet je op letten? Hoe introduceer je ritme en beweging? Het wordt een namiddag vol zangplezier! Deze workshop wordt gegeven door een professionele zangdocent van Koor&Stem vzw. Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.

Deze workshop is zeer geschikt voor monitoren die het Idee Kids kamp ‘How to sing’ begeleiden. Iedereen welkom!