Kampcoördinator

Een kampcoördinator coördineert en ondersteunt gemiddeld 5 kamplocaties per week. Vanuit zijn ervaring bij Idee Kids geeft hij/zij tips & feedback aan zowel ervaren als nieuwe monitoren/KV's. De maandag helpt een KC een locatie opstarten, terwijl hij de vrijdag helpt bij een afsluit. Door zijn enthousiasme, creatieve ideeën en gekheid spoort hij zowel KV's als monitoren aan tot sfeer en dynamiek op kamp.

Een KC is permanent bereikbaar en beschikbaar voor de monitoren en kampverantwoordelijken van zijn kamplocaties en is dan ook hun eerste aanspreekpunt. Als KC heb je een uitgebreid takenpakket en kan je je flexibel aanpassen aan de noden van jouw kamplocatie(s). Een KC is de link tussen de kampen en de navolging op kantoor.

Een KC is het oog en een luisterend oor van Idee Kids. Daarom is het dan ook belangrijk dat je een ervaren rot bent bij onze organisatie en dat je de waarden en normen uitstraalt. Heel wat Idee Kids ervaring in verschillende rollen is hiervoor dus noodzakelijk.

Kortom:

  • Heb je een hart voor kinderen?
  • Ben je een ervaren rot in het Idee Kids vak en adem je onze waarden en normen?
  • Kan je flexibel inspelen op onverwachte situaties, jouw eigen planning bijsturen en prioriteiten leggen?
  • Ben je van nature stressbestendig en is multitasken jouw ding?
  • Heb je een empathische houding en een luisterend oor?
  • Rapporteer je problemen wanneer ze zich voordoen, los je oplossingsgericht en durf je initiatief nemen?
  • Ben je overtuigd van de Idee Kids waarden, en wil je meebouwen aan onze kampen en organisatie?
  • Volg(de) je een pedagogische of didactische opleiding (of ben je gelijkgesteld door ervaring)?

Antwoordde je op al deze vragen volmondig 'JA!'? Dan ben jij de monitor die we zoeken. Vul vlug hieronder jouw kandidatuur in door te klikken op onderstaande knop.

Nadat je je hebt ingeschreven als kampcoördinator, ontvang je automatisch een inschrijvingsbevestiging. Daarna bellen wij je even op om je wat meer informatie te bezorgen en te peilen naar jouw ervaringen. Als er een match is, stellen we jou de kampplaatsen voor die bij jouw profiel passen en leggen telefonisch jouw favoriete plaats(en) vast. Mocht je nog vragen hebben over jouw rol op kamp, kan je contact opnemen met het rekruteringsteam. Dit doe je door te bellen naar de monifoon (0497 41 82 31) of door te mailen naar monitor@ideekids.be.

 

Om als kampverantwoordelijke aan de slag te gaan, moet je ervaring al ervaring opgedaan hebben als monitor, maar ook als kampverantwoordelijke bij Idee Kids. Het heeft geen zin om te solliciteren voor deze functie indien je nog geen ervaring hebt.

Door op de knop te duwen, maak je jouw persoonlijk sollicitantenprofiel aan. Hiervoor gebruiken wij CVWarehouse. Met dit profiel kan je achteraf gemakkelijk zelf je gegevens beheren, foto's en documenten met ons delen, de status van je sollicitatie opvolgen en je later met één muisklik kandidaat stellen voor onze andere vacatures.
Heb je ooit elders via CVWarehouse gesolliciteerd, gebruik je uiteraard je bestaand profiel door in het formulier op 'Solliciteer met uw CVWarehouseprofiel' te klikken, het formulier wordt dan automatisch ingevuld met je bestaande profielgegevens.