Kampverantwoordelijke B

Als kampverantwoordelijke B ben je samen met jouw mede KV de spil van een kamplocatie en neem je samen de coördinatie van een Idee Kids kamplocatie op jou.  Je bent het gezicht van het kamp, zowel voor de monitoren als voor de kinderen en ouders. Met jouw stralend enthousiasme verwelkom je de ouders en kinderen op een originele manier. Je bent een sfeerbeheerder in hart en nieren. Je stimuleert verkleedpartijen of themadagen, bent de losbol die het opstart- en afsluitmoment organiseert en springt bij waar nodig.

In de rol van kampverantwoordelijke is het enorm belangrijk dat je goed vertrouwd bent met de werking van Idee Kids, de waarden en normen uitdraagt en verantwoordelijkheid neemt en uitstraalt. Daarom moet je reeds 3 kampen begeleid hebben en minstens 21 jaar zijn om als KV aan de slag te gaan.

 

Kortom:

  • Heb je een hart voor kinderen?
  • Ben je een podiumbeest, een losbol en wat prettig gestoord?
  • Is een coördinerende en leidinggevende rol je op het lijf geschreven?
  • Ben je communicatief en vriendelijk naar ouders, kinderen en monitoren?
  • Wil je jezelf steeds verbeteren en ga je actief aan de slag met feedback?
  • Heb je reeds drie kampen begeleid bij Idee Kids als monitor?
  • Volg(de) je een pedagogische of didactische opleiding (of ben je gelijkgesteld door ervaring)?

Antwoordde je op al deze vragen volmondig 'JA!'? Dan ben jij de monitor die we zoeken. Vul vlug hieronder jouw kandidatuur in door te klikken op onderstaande knop.

 

Nadat je je hebt ingeschreven als kampverantwoordelijke, ontvang je automatisch een inschrijvingsbevestiging. Daarna bellen wij je even op om je wat meer informatie te bezorgen en te peilen naar jouw ervaringen. Als er een match is, stellen we jou de kampplaatsen voor die bij jouw profiel passen en leggen telefonisch jouw favoriete plaats(en) vast. Mocht je nog vragen hebben over jouw rol op kamp, kan je contact opnemen met het rekruteringsteam. Dit doe je door te bellen naar de monifoon (0497 41 82 31) of door te mailen naar monitor@ideekids.be.

Door op de knop te duwen, maak je jouw persoonlijk sollicitantenprofiel aan. Hiervoor gebruiken wij CVWarehouse. Met dit profiel kan je achteraf gemakkelijk zelf je gegevens beheren, foto's en documenten met ons delen, de status van je sollicitatie opvolgen en je later met één muisklik kandidaat stellen voor onze andere vacatures.
Heb je ooit elders via CVWarehouse gesolliciteerd, gebruik je uiteraard je bestaand profiel door in het formulier op 'Solliciteer met uw CVWarehouseprofiel' te klikken, het formulier wordt dan automatisch ingevuld met je bestaande profielgegevens.