Kampverantwoordelijke

Kampverantwoordelijke

 

Als kampverantwoordelijke ben je (samen met jouw eventuele mede KV) de spil van een kamplocatie en neem je samen de coördinatie van een Idee Kids kamplocatie op jou.  Je bent het gezicht van het kamp, zowel voor de monitoren als voor de kinderen en ouders. Met jouw stralend enthousiasme verwelkom je de ouders en communiceer je over het reilen en zeilen op kamp. Daarnaast zorg je voor een gemotiveerd monitorenteam.

In jouw rol als KV ben je de heer en meester van structuur op kamp. Je zorgt samen met jouw monitoren voor netheid op kamp, stelt schema's op om taken te verdelen, ben je het administratieve brein en ben je verantwoordelijk voor het materiaal. Daarnaast werk je ook aan jouw monitorenploeg die je coacht en motiveert.

  • In de rol van kampverantwoordelijke is het enorm belangrijk dat je goed vertrouwd bent met de werking van Idee Kids, de waarden en normen uitdraagt en verantwoordelijkheid neemt en uitstraalt. Daarom moet je reeds 3 kampen begeleid hebben en minstens 21 jaar zijn om als KV aan de slag te gaan.