Kleutermonitor

Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kleuters. Ofwel ben je monitor van de 3 tot 4 jarigen, ofwel van onze uitpluizers, die 5 tot 6 jaar zijn.  Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Het is jouw taak om de kleuters een hele week onder te dompelen in de fantasiewereld van hun gekozen kampthema.

Als kleutermonitor ga je aan de slag op een kamp zonder overnachting, dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

Kortom:

  • Heb je een hart voor kleuters?
  • Behaalde je of ben je bezig met het behalen van een pedagogisch diploma, bij voorkeur kleuteronderwijs (of ben je gelijkgesteld door ervaring) - en dus minimum 19 jaar?
  • Kan je moeiteloos inspelen op onverwachte situaties?
  • Kan je jouw eigen enthousiasme voor het kamp & thema moeiteloos overbrengen op de kleuters op kamp?
  • Kan je een kampthema tot leven laten komen en zo de kleutertjes mee nemen in jouw verhaal?
  • Heb je één van deze talenten, waardoor je kan meebouwen aan het waw-effect op kamp?
  • Ben je bereid een 'klaar voor de start'-vorming te volgen?
  • Bruis je van energie, ben je een beetje prettig gestoord en sta je te springen om op kamp te gaan?

Antwoordde je op al deze vragen volmondig 'JA!'? Dan ben jij de monitor die we zoeken. Vul vlug hieronder jouw kandidatuur in door te klikken op onderstaande knop.

Nadat je je hebt ingeschreven als kleutermonitor, ontvang je automatisch een inschrijvingsbevestiging. Daarna bellen wij je even op om je wat meer informatie te bezorgen en te peilen naar jouw ervaringen. Als er een match is, stellen we jou de kampplaatsen voor die bij jouw profiel passen en leggen telefonisch jouw favoriete plaats(en) vast. Mocht je nog vragen hebben over jouw rol op kamp, kan je contact opnemen met het rekruteringsteam. Dit doe je door te bellen naar de monifoon (0497 41 82 31) of door te mailen naar monitor@ideekids.be.

Door op de knop te duwen, maak je jouw persoonlijk sollicitantenprofiel aan. Hiervoor gebruiken wij CVWarehouse. Met dit profiel kan je achteraf gemakkelijk zelf je gegevens beheren, foto's en documenten met ons delen, de status van je sollicitatie opvolgen en je later met één muisklik kandidaat stellen voor onze andere vacatures.
Heb je ooit elders via CVWarehouse gesolliciteerd, gebruik je uiteraard je bestaand profiel door in het formulier op 'Solliciteer met uw CVWarehouseprofiel' te klikken, het formulier wordt dan automatisch ingevuld met je bestaande profielgegevens.