Over ons

Idee Kids vzw is een landelijk erkende vzw met hoofdvestiging in Melle die, verspreid over 24 locaties in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, jaarlijks voor zo’n 25.000 kinderen, een onvergetelijk vakantiekamp organiseert. Wat we doen draait rond de kinderen en hun ouders waarbij de waarden creativiteit, passie, openheid en kwaliteit centraal staan.

Jaarlijks zetten meer dan 2.000 monitoren zich in om kinderen de beste tijd van hun leven te bezorgen. Naast deze monitoren, zet ook een vast team van bijna 30 medewerkers zich elke dag in om de Idee Kids kampen top te maken. Het rekruteringsteam is het team die zorgt voor de monitoren. Voor alle praktische en inhoudelijke vragen kan je dus bij ons terecht!

Onze waarden

Bij Idee Kids krijg je de ruimte en de vrijheid om te experimenteren. Zotte ideeën zijn altijd welkom en je krijgt alle kansen om deze uit te proberen. Je mag verwachten dat je collega’s je input zullen geven en ondersteunen in de initiatieven die je neemt.

Als monitor maak je deel uit van het team dat een hart heeft voor kids. Je werkt voor een dynamische en professionele organisatie met veel werkgoesting, dynamiek, pret en fun. Je kan je talenten ontplooien binnen een waaier van kampthema's afgestemd op jouw interesses.

Idee kids vzw draagt kwaliteit hoog in het vaandel.   We bieden onze monitoren zo veel mogelijk ondersteuning zowel op inhoudelijk als logistiek vlak. Je kan als monitor steeds terecht bij je kampverantwoordelijke en kampcoördinator.

Idee Kids wil inspireren en geïnspireerd worden, elke dag opnieuw. Wij als organisatie staan open voor iedereen die wil meewerken aan het verwezenlijken van onze missie. Bovendien kiezen wij bewust voor inclusief en pluralistisch denken en werken.

 

Ons rekruteringsteam

Femke De Smet
Rekruteringsmedewerker + scholen & stages
Zorgt voor jouw droomkamp.
Femke.ds@ideekids.be
Jasmine Dhaenens
Rekruteringsmedewerker
Tovert jouw talenten om in diamanten.
jasmine.d@ideekids.be
Julie Maes
Rekruteringsmedewerker + communicatie
Kleurt jouw krachten.
julie.m@ideekids.be
Florence Laudelout
Rekruteringsmedewerker + vormingen
Schatbewaarder van de monitoren.
florence.l@ideekids.be
Kaat Vandevelde
Teamcoach rekrutering
Leidt jouw kamp in goede banen.
kaat.v@ideekids.be