Stage administratie

Een administratieve stage lopen kan het hele jaar door. We geven de voorkeur aan studenten die een stage langer dan 4 weken kunnen lopen, maar ook kortere periodes kunnen besproken worden. De stage kan plaatsvinden in Melle of Cadzand, waar overnachting op het domein Cadzandië mogelijk is.

Iedere stagestudent heeft een andere achtergrond, interessegebied en eigen talenten. Daarom proberen we het takenpakket zo veel mogelijk af te stemmen in overleg met jou zodat jij kunt bijleren in iets wat jou prikkelt. Hieronder vind je een aantal voorbeeldtaken waaruit jouw administratieve stage kan bestaan. Voor jouw stage houden we een persoonlijk gesprek om te polsen naar jouw verwachtingen en je takenpakket daarop af te stemmen.

Enkele voorbeeldtaken:

 • Ondersteunen van het rekruteringsteam door aanmaken van contracten, communiceren met de sociale zekerheid en ons sociaal secretariaat.
 • Mogelijkheid tot een eigen project om onze sollicitantendatabase efficiënter te gebruiken, ons rekruteringsproces te optimaliseren of de loonsverwerking te vereenvoudigen.
 • Verantwoordelijkheid voor het opvolgen van de monifoon en de monitorinbox.
 • Het administratief verwerken van de evaluaties van de monitoren.
 • Opvolgen van de inschrijvingen.
 • ….

En jij?

 • Je volgt een opleiding binnen office management of loons– en personeelsadministratie.
  Je bent nauwkeurig, klantvriendelijk, efficiënt ingesteld en hebt een oog voor detail.
  Je hebt een hart voor kinderen, staat achter de missie & visie van Idee Kids en ademt onze drie centrale waarden: passie, creativiteit & kwaliteit.
  Je bent een enthousiast persoon die verantwoordelijkheidszin & flexibiliteit uitstraalt.
  Je schrikt er niet van terug creatieve ideeën en oplossingen aan te brengen.

Tot snel?

Geprikkeld om jouw stage bij Idee Kids vzw te doen? Maak dan je eigen solicitantenprofiel aan via de knop hieronder. Daar dien je ook een motivatiebrief een een recent CV in.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0497 41 82 31 of stuur een mailtje naar stage@ideekids.be.

Stage administratie