Stage op kamp

 

Volg je een didactische of pedagogische opleiding en moet je in functie van jouw opleiding een stage lopen? Dan kan dit op een Idee Kidskamp. Op een Idee Kidskamp leer je jouw lesinhoud in een andere context toepassen.

Jouw persoonlijke stage

Een stage op kamp kan tijdens elke kampperiode (krokus-, paas- en zomervakantie), bovendien kan dit op elk van onze kamplocaties. Iedere stagestudent heeft een andere achtergrond, interessegebied en eigen talenten. Daarom proberen we het takenpakket zo veel mogelijk af te stemmen in overleg met jou zodat jij kunt bijleren in iets wat jou prikkelt. Je kan zelf een van de honderd thema's kiezen zodat jouw stage op jouw lijf geschreven is en kan daarnaast ook jouw leeftijdsgroep kiezen. Op jouw stage maak je kennis met alles wat met een kamp te maken heeft. Je doorloopt het hele proces, van de voorbereiding en uitvoeren van activiteiten op kamp, tot het evalueren en bijsturen. Je maakt kennis met de dagdagelijkse werking op kamp en leert inspelen op onverwachte situaties.

En jij?

Zin om een stage te volgen? Dan heb jij waarschijnlijk volgend profiel:

  • Je volgt een didactische of pedagogische opleiding.
  • Je bent creatief sterk en schrikt er niet van terug fantasierijke ideeën en oplossingen aan te brengen.
  • Je hebt een hart voor kinderen, staat achter de missie & visie van Idee Kids en ademt onze drie centrale waarden: passie, creativiteit & kwaliteit.
  • Je bent een enthousiast persoon die verantwoordelijkheidszin & flexibiliteit uitstraalt.

Tot snel!

Geprikkeld om jouw stage bij Idee Kids vzw te doen? Maak dan via de knop hieronder solicitantenprofiel aan en dien hierbij dien je ook een motivatiebrief een een recent CV in.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0497 41 82 31 of stuur een mailtje naar stage@ideekids.be.

Stage op kamp