🌟 Sterrenteams zomer 1 🌟

Ook tijdens de eerste week van de zomervakantie waren er weer heel wat topteams aan het werk op onze kampen. De kampcoördinatoren deden hun ronde en zagen dat het goed was. De teams hieronder verdienen alvast een speciale vermelding!

🌟 Aalst 🌟

Kamplocatie Aalst blinkt uit in het scheppen van een gezellige sfeer. Monitoren staan klaar voor ALLE kinderen en de KV’s zijn sterk in het samenbrengen van de monitoren door het organiseren van een monispel , lunch voor monitoren en allerlei overkoepelde activiteiten (bijvoorbeeld  Het sterrenspel). Topteam Aalst!

🌟 Antwerpen 🌟

Voor sfeer en gezelligheid een dikke negen.

Orde en netheid waren top.
Monitoren genoten volop.

Lachende kindjes a volonté.
Ja, dat maak je in Antwerpen tijdens de eerste week mee!

🌟 Brugge 🌟

Het startend KV-duo kon met behulp van deze fantastische monitoren voor een prachtige, zalige en spetterende kampweek zorgen. Alle kinderen gingen tevreden naar huis. Hun debuut was dus meer dan geslaagd!

🌟 Gent Coupure 🌟

De Coupure tijdens zomer 1 staat synoniem voor ‘op een dag vind je de job van jouw leven’. Zowel de monitoren, kampverantwoordelijken als kleutercoördinator voelden zich in hun nopjes en voerden hun taak met tonnen liefde uit! De positieve vibes zorgen voor een instant vakantie- en zomergevoel. 100 % totaalbeleving. TOP!

🌟 Hoboken 🌟

Dit Hobokense team was een sterrenteam omdat ze voor een wauw-garantie zorgen! 🌟 Een week vol verklede KV’s, Hawai-drankstandje, super leuke sfeer, iedereen telde mee. Orde en netheid is nog een klein werkpuntje maar toch is dit een topteam!

🌟 Kortrijk 🌟

Petje af voor deze zotte bende. Een fantastisch KV-duo die steeds klaarstond voor de monitoren, niets was hen te gek. Letterlijk. 😉

🌟 Sint-Niklaas 🌟

Het team toont niet enkel zorg naar de kinderen toe maar ook naar elkaar. Bovendien zag je dat de kinderen enorm van hun houden wat heel fijn was om te zien. Alles verliep vlot in Sint-Niklaas met een vlekkeloze organisatie en dat is toch wel de kunst!

🌟 Wemmel 🌟

Dit team zorgde voor een uitstekende kampervaring in Wemmel! De KV’s en monitoren haalden alles uit de kast om sfeer te brengen. Dit deden ze door heel speels om te gaan met de kinderen, positieve vibes te verspreiden en helder te communiceren met ouders. Topteam!

🌟 Sterrenteams zomer 1 🌟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *