🌟 Sterrenteams zomer 2 🌟

Ook tijdens de tweede week van de zomervakantie zetten we enkele monitoren en KV’s in de virtuele bloemetjes omdat ze een supertoffe kampweek beleefden en de kinderen de tijd van hun leven gaven!

🌟 Aalst 🌟

In Aalst weet het team sfeer te creëren! Alle moni’s worden opgenomen in de groep om er samen een superfijne kampweek van te maken. Er werd met veel enthousiasme aandacht besteed aan het groepsgevoel dat als een rode draad door de week liep! Proficiat aan Kamplocatie Aalst! Dankzij jullie beleefde iedereen een topweek!

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Bokrijk 🌟

Deze toppers zijn een sterrenteam met megafantatisch- zotte- enthousiaste- zorgzame KV’S. Dat enthousiasme konden ze mooi overbrengen op hun team wat zorgde voor een superleuke sfeer en gelukkige kinderen. Verder zorgden de monitoren voor zotte spelletjes, leuke knutselactiviteiten en leefden ze zich volledig in in het thema, met bijhorende verkleedkleren.

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Deinze 🌟

Dit is het TOP-team van Deinze. Door hun super enthousiaste inzet, zotte kampactiviteiten en zorgzame knuffels zijn zij het sterrenteam van de week. Deze toppers van meiden gaven ieder kind een lach op zijn gezicht. Nogmaals een super proficiat aan alle monitoren en de KV’s voor dit kamp!

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Hasselt 🌟

Dit team is een sterrenteam met twee top kv’s die altijd klaar stonden voor de monitoren, oog hadden voor orde en netheid, maar ook voor de zorg en aandacht van de kinderen. De monitoren toverden een lach op het gezicht van de kinderen en leefden zich volledig in in het thema!

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Roeselare 🌟

Zorg voor de kinderen: de max!
Sfeer en gezelligheid: schitterend!
Entertaining tijdens opvangmomenten: uitstekend!
Communicatie: fantastisch!
Veiligheid: top!
Orde en netheid: geweldig!

Enige mysterie: wie won Gotcha?

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Deerlijk 🌟

Topteam, altijd enthousiast! Van de eerste tot de laatste seconde enthousiasme en zorg voor de kinderen, perfect!

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Heule 🌟

Het team van Heule heeft keihard gewerkt tot na de opkuis dus de t-shit was al uit. En omdat ze elke seconde van de dag gek gedaan hebben, wilden ze ook eens hun serieuze kant tonen! 😉. Topteam dat ons spontaan heel veel Idee Kids energie geeft!

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Melle 🌟

Dit grote monitorenteam heeft niet alleen een hart voor kinderen maar ook een hart voor verkleden, teamwork, praatjes met ouders, toffe presentaties op het toonmoment en nog zoveel meer! 

foto van Idee Kids Monitoren.

🌟 Sterrenteams zomer 2 🌟
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *