Vliegende monitor

Als vliegende monitor kies je zelf een kamplocatie uit dicht bij jouw buurt waar je als extra ondersteuning aan de slag gaat. Als er in de provincie(s) waar jij verantwoordelijk voor bent echter een monitor op het laatste moment wegvalt of er extra ondersteuning nodig is, ga jij naar die kamplocatie. Vliegende monitor zijn is dus de meest variërende rol. De ene dag mag je aan de slag met een groepje kleuters op het kamp 'elfjes en kabouters', de volgende dag rol je samen met Wim Balieu en een groepje 7 tot 12 jarigen gehaktballen op het kamp 'Balls & Glory'. Vliegende monitor zijn is ideaal om jouw eigen improvisatievermogen te testen. Je kan namelijk niet zo uitbundig voorbereiden als een monitor die al weken op voorhand weet welk kamp hij/zij zal begeleiden. Je krijgt van ons wel een uitgebreide spelmap waar je jouw activiteiten op kan baseren.

Als monitor ga je aan de slag op een kamp zonder overnachting, dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Als vliegende monitor, ben je steeds aanwezig van 8u30 tot 16u30. Wanneer je iemand gaat vervangen, neem je de uren over van de persoon die je vervangt.

Kortom:

  • Heb je een hart voor kinderen?
  • Behaalde je of ben je bezig met het behalen van een pedagogisch diploma (of ben je gelijkgesteld door ervaring) - en dus min 19 jaar?
  • Beschik je over een rijbewijs en een wagen tijdens de kampweek?
  • Kan je moeiteloos inspelen op de leeftijd van de groep, of je nu bij een groepje kleutertjes of een groep  kinderen van de lagere school terechtkomt?
  • Is improvisatie jouw ding en kan je in no time een activiteit in thema uit jouw mouw schudden?
  • Kan je de kinderen meenemen in een fantasiewereld door jezelf onder te dompelen in jouw thema?
  • Ben je bereid een vorming te volgen?
  • Bruis je van energie, ben je een beetje prettig gestoord en sta je te springen om op kamp te gaan?

Antwoordde je op al deze vragen volmondig 'JA!'? Dan ben jij de vliegende monitor die we zoeken. Vul vlug hieronder jouw kandidatuur in door te klikken op onderstaande knop.

 

Nadat je je hebt ingeschreven als vliegende monitor, ontvang je automatisch een inschrijvingsbevestiging. Daarna bellen wij je even op om je wat meer informatie te bezorgen en te peilen naar jouw ervaringen. Als er een match is, stellen we jou de kampplaatsen voor die bij jouw profiel passen en leggen telefonisch jouw favoriete plaats(en) vast. Mocht je nog vragen hebben over jouw rol op kamp, kan je contact opnemen met het rekruteringsteam. Dit doe je door te bellen naar de monifoon (0497 41 82 31) of door te mailen naar monitor@ideekids.be.

Door op de knop te duwen, maak je jouw persoonlijk sollicitantenprofiel aan. Hiervoor gebruiken wij CVWarehouse. Met dit profiel kan je achteraf gemakkelijk zelf je gegevens beheren, foto's en documenten met ons delen, de status van je sollicitatie opvolgen en je later met één muisklik kandidaat stellen voor onze andere vacatures.
Heb je ooit elders via CVWarehouse gesolliciteerd, gebruik je uiteraard je bestaand profiel door in het formulier op 'Solliciteer met uw CVWarehouseprofiel' te klikken, het formulier wordt dan automatisch ingevuld met je bestaande profielgegevens.