Vorming

Het doel van onze vormingen is om op een interactieve manier en met speelse methodieken belangrijke competenties aan te scherpen en praktische tips te krijgen die meteen bruikbaar zijn op kamp.

Iedere nieuwe monitor die in 2018 kamp(en) geeft is verplicht om een 'Klaar voor de start'-vorming te volgen, om zo kennis te maken met Idee Kids vzw. Via de knoppen hieronder vind je meer informatie over de vorming 'klaar voor de start' en kan je je inschrijven. Elke monitor wordt daarnaast uitgenodigd om deel te nemen aan de verschillende workshops die we doorheen het jaar aanbieden. 

Iedere kampverantwoordelijke (KV) die in 2018 kamp(en) geeft is ook verplicht om deel te nemen aan één van de KV-dagen. Dat is een volledige dag boordevol leuke activiteiten en leerrijke workshops om jullie competenties nog meer aan te scherpen en te blijven groeien in je rol als kampverantwoordelijke. Niet alleen kampverantwoordelijken, maar ook monitoren zijn welkom deel te nemen! 

Sinds 2017 hebben we ook een Idee Kids-Heldenweekend voor al wie Idee Kids een warm hart toedraagt. Scroll naar onder en kom alles te weten over hoe wij onze helden een weekend lang in de watten leggen met spellen en workshops op onze accommodatie in Cadzand.