Vormingen

Vormingen

Idee Kids biedt diverse vormingen aan doorheen het jaar. Sommige zijn verplicht en andere kan je vrijblijvend volgen, afhankelijk van jouw rol op kamp. Alle vormingen zijn steeds gratis en vrij toegankelijk voor iedereen van min. 18 jaar. Je kan dus steeds een vriend(in) meenemen! Gewoon ook even inschrijven.

Op welke vorming verwachten we jou?

Ben je een nieuwe monitor?

Vóór aanvang van jouw eerste kamp word je verwacht op één van onze monitorenvormingen. Lees hier meer over deze vorming.

Of schrijf je in voor onze heldendag | monitorenvorming en workshops! Dit is een volledige dag die bestaat uit een combi van spel, vorming en ontmoeting. In de voormiddag volg je de monitorenvorming en in de namiddag kan je kiezen tussen verschillende keuzeworkshops. Ontdek hier het programma van de heldendag!

Ben je een nieuwe KV en/of heb je interesse om in de toekomst als KV aan de slag te gaan?

Vóór aanvang van jouw eerste kamp word je verwacht op één van onze KV-vormingen. Lees hier meer over deze vorming.

Of schrijf je in voor onze heldendag | KV-vorming en workshops)! Dit is een volledige dag die bestaat uit een combi van spel, vorming en ontmoeting. In de voormiddag volg je de KV-vorming en in de namiddag kan je kiezen tussen verschillende keuzeworkshops.  Ontdek hier het programa van  de heldendag!

Ben je een ervaren monitor of kampverantwoordelijke?

Kom naar onze helden(namid)dag | keuzeworkshops. Tijdens deze namiddag kies je workshops op basis van jouw interesses. Ontdek hier het programma van de helden(namid)dag!

 

 

Schrijf je in

Op basis van de huidige situatie en bijhorende maatregelen zijn we genoodzaakt al onze komende vormingen te annuleren.
Omdat we het van belang vinden dat je jou als monitor of kampverantwoordelijke goed kan voorbereiden timmeren we momenteel aan een online vormingsaanbod. Meer info volgt via mail.


Meer info?

Lees onze 'Handleiding voor superhelden'.
Deze handleiding omvat alle informatie om als
monitor of kampverantwoordelijke aan de slag te gaan.

handleiding superhelden