Vormingen

Vormingen

Welkom bij Idee Kids én vooral ook welkom op onze vorming!

Idee Kids biedt twee diverse vormingen aan. Iedere Idee Kids monitor wordt verwacht hieraan deel te nemen, afhankelijk van zijn rol.

De vorming zal jou volledig klaarstomen om te starten aan jouw Idee Kids avontuur en beantwoordt al jouw vragen.

Op welke vorming verwachten we jou?

Ben je een nieuwe monitor?

Dan verwachten we jouw deelname aan een tweeledige vorming, voor de start van kamp.

Eerst en vooral tonen we jou graag hoe onze kampwerking in elkaar zit via een online vorming die je individueel kan doorlopen. Nadien ontmoeten wij jou graag tijdens een online groepsmoment. Het is aangeraden eerst het individuele deel te doorlopen en nadien aanwezig te zijn op het groepsmoment. Lukt dat niet omdat je snel aan de slag gaat? Geen probleem, dan kan je ook achteraf doen!

Kan je niet meer wachten en ben je ondertussen razend benieuwd? Blijf niet langer in spanning en klik hieronder om te starten aan de individuele vorming. Het is aangeraden dit te doorlopen op een pc.

Voor het groepsmoment kan je onderaan deze pagina inschrijven op jouw gewenste uur. Nadien krijg je van ons een mail met verdere informatie. Kan je niet aanwezig zijn op het groepsmoment van jouw provincie? Dan ben je meer dan welkom op een ander groepsmoment.

Ben je een nieuwe bubbelverantwoordelijke en/of heb je interesse om in de toekomst als BV aan de slag te gaan? Of zal je deze zomer aan de slag gaan als Flexmoni?

Dan staan er ook voor jou twee zaken op het programma. Eerst en vooral een vorming die je online individueel kan doorlopen. Deze is nog volop in de maak en zal hier binnenkort verschijnen. Nadien ontmoeten we jou graag tijdens het online groepsmoment. Schrijf je jou nog even in hieronder? Via die weg ontvang je alle verdere informatie.

Ben je een ervaren KV die nu voor de eerste maal aan de slag gaat als BV?

Dan zien we jou graag het online individueel deel van de BV vorming doorlopen.  Op die manier ben je volledig op de hoogte van het alle veranderingen deze zomer!

Wij kijken er alvast naar uit jou online te ontmoeten!

De weg naar de online vorming, het individuele deel

Schrijf je in voor het online groepsmoment


Meer info?