Vrije plaatsen paasvakantie 2017

Vrije plaatsen paasvakantie 2

De krokusvakantie is begonnen, wat wil zeggen dat de Idee Kids kamplocaties weer bruisen van de energie. Benieuwd hoe het eraan toe gaat in de krokusvakantie? Kijk eens naar onze kampblogs of naar onze Facebookpagina en zie bakken vol sfeer, lachende gezichtjes en 123 topmonitoren die het beste van zichzelf geven!

Wil je er ook graag (nog) eens bij zijn op een Idee Kids kamp en deel zijn van de kampgekte? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn nog enkele vrije plaatsen om in de paasvakantie. Je kan ze hieronder terugvinden. Bel 0497 41 82 31 of mail naar monitor@ideekids.be om jouw favoriet kamp te verzilveren.

Ook voor de zomervakantie zijn er nog kampen vrij. Bel of mail gerust om te kijken wat de mogelijkheden voor deze zomer zijn.

Hopelijk tot op kamp!

Laatste update: woensdag 5 april, 10u

 

Voorlopig zijn er geen open kampplaatsen meer voor tijdens de paasvakantie. Uiteraard mag je nog steeds bellen (0497 41 82 31) om jou op de reservelijst te zetten voor beide weken en dan bellen wij jou op van zodra er een monitor ziek valt e.d.

Vrije plaatsen paasvakantie 2017

4 gedachten over “Vrije plaatsen paasvakantie 2017

 • 11 maart 2017 om 11:22
  Permalink

  Zijn dit de enige vrije plaatsen nog voor de eerste week van de Paasvakantie in West-Vlaanderen? Of zijn er nog enkele vrije plaatsen elders?

  Beantwoorden
  • 13 maart 2017 om 09:12
   Permalink

   Hey Ann-Sofie,

   Het bericht wordt iedere woensdag en vrijdag ge├╝pdatet dus dit zijn inderdaad de vrije plaatsen op dit moment in West-Vlaanderen.

   Groetjes,

   Thomas

   Beantwoorden
 • 16 maart 2017 om 19:38
  Permalink

  Waarom zijn er geen kampen in Buggenhout/Merchtem/Asse? ­čśÇ

  Beantwoorden
  • 17 maart 2017 om 09:10
   Permalink

   Hey Lien,

   In Buggenhout en Merchtem geven wij inderdaad geen kampen maar ik denk dat er genoeg alternatieven zijn in de provincie Vlaams-Brabant. Zo hebben wij Idee Kids kamplocaties in Asse, Wemmel en Grimbergen. Zoals je kan zien in het overzicht zoeken wij nog een monitor voor ‘Uno, dos, tres, Espa├▒a’ in Grimbergen en ook een vliegende monitor voor de provincie Vlaams-Brabant. Ben je ge├»nteresseerd in een van beide jobs, contacteer ons dan via de monifoon (0497 41 82 31). Groetjes, Thomas van IDEE KIDS

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *