Meer informatie

Monitorenbrochure

Onze monitorenbrochure bevat alle informatie die je moet weten om als monitor aan de slag te kunnen gaan bij Idee Kids vzw.

Kamplocaties

Benieuwd waar onze kampen doorgaan? Via onze interactieve kaart bekijk je snel welke locaties in jouw buurt zijn.

Sfeer opsnuiven

Wil je alvast de sfeer opsnuiven op onze kampen? Volg dan onze Facebookpagina of bekijk hoe het er vorig jaar aan toe ging op onze kampblogs.

Waarom Idee Kids?

Persoonlijke ondersteuning & groeikansen

Als monitor kan je doorgroeien naar kleutercoördinator, kampverantwoordelijke & kampcoördinator. Bovendien is een Idee Kidskamp een mooie ervaring om mee te nemen naar het werkveld.

Inspiratiedraaiboek

Jouw draaiboek is niet alleen een inspiratie op kamp, maar kan je ook inspiratie geven voor een activiteit in de jeugdbeweging of tijdens je lesvoorbereidingen.

Een kamp in jouw interessegebied

Je werkt binnen jouw favoriete leeftijdscluster (3-4 jaar, 5-6 jaar, 7-12 jaar) en we hebben meer dan 100 verschillende thema’s waardoor je echt een kamp kan geven dat op jouw lijf geschreven is.

Sfeer & gezelligheid

Als monitor kom je terecht in een enthousiast monitorenteam waar iedereen leert van elkaar. De coolste kampplaats maakt bovendien kans om ‘team van de week’ te worden.

Een mooie vergoeding

Voor een kamp zonder overnachting van 5 dagen ontvang je een vergoeding van ongeveer € 350. Je gaat aan de slag onder het monitorenstatuut (25 dagen/jaar, cumuleerbaar met studentenstatuut).

Schrijf je in!

Geprikkeld om deel uit te maken van onze kampen? Schrijf je dan snel in voor de functie die op jouw lijf geschreven is.

Update jouw profiel

Ging je in het verleden al eens aan de slag als monitor en wil je jouw kamp in 2017 alvast verzilveren? Update dan jouw bestaand profiel voor het nieuwe kampseizoen. Zo weten wij wat jouw vrije periodes zijn en dat we weer op jouw kunnen rekenen.