Waarom kiezen voor Idee Kids?

Over ons

Waarom kiezen voor Idee Kids?

HONDERDEN THEMA'S OM UIT TE KIEZEN EN TOT LEVEN TE BRENGEN!

Het Idee Kids-aanbod is bijzonder groot! Thema’s die aansluiten bij jouw talenten of interessesOntdek het aanbod op www.ideekids.be/kampen.

Een volledig uitgewerkt inspiratiedraaiboek valt als vanzelf in jouw mailbox! Je kan dit gebruiken voor op kamp of zelfs voor in je eigen lessen.

Veel kampen hebben een extra WAAUW-factor in de vorm van een workshop of uitstap. Pizza maken met Papa Piracoli, een bezoek van de valkenier met zijn indrukwekkende roofvogels of een uitstap naar de sterrenwacht? Telkens een onvergetelijke belevenis!

monitor

KAMPEN WAAR JE IETS VAN OPSTEEKT, OOK VOOR JOU!

kamp

Als monitor geef je het beste van jezelf voor een groep van max. 16 kinderen en word je deel van een team. Daar steek je sowieso superkrachten van op, van groepsmanagement tot communicatie en teamwork!

We gooien niemand voor de leeuwen. De eerste stap naar het Idee Kids-heldenschap gebeurt op één van onze vele vormingen. Ontdek een overzicht van onze vormingen op www.ideekidsatwork.be/vormingen.

Ook het gekozen kampthema brengt je een heleboel bij. Zo leer je bijvoorbeeld een leuke goocheltruc op het Tovenaarskamp of verken je de wondere wereld der reptielen op het Reptikamp.

DE LEUKSTE VAKANTIEJOB: JIJ KAN HET VERSCHIL MAKEN!


Het enthousiasme dat je als monitor bij Idee Kids uitstraalt, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders.

Door de kinderen onder te dompelen in het kampthema, nemen zij jou mee in hun wonderlijke wereld. Omgekeerd laat je de kinderen op die manier groeien en bloeien!

ELKE KAMPLOCATIE WORDT EEN HEUS SPELPARADIJS!

Op elke kamplocatie staan ontelbaar veel boxen met spel- en knutselmateriaal ter
beschikking. Aanbod in overvloed, je hebt superkrachten nodig om een keuze te maken!

vakantiejob

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK!

teamwork

Vriendschappen ontstaan als vanzelf. Je komt terecht in een enthousiast monitorenteam waar iedereen leert van en met elkaar.

Je wordt op verschillende manieren ondersteund door de kampverantwoordelijken, kampcoördinator en het vaste Idee Kids team. Feedback en feedforward maken van jou een echte superheld..

Je kan doorgroeien tot kampverantwoordelijke of kampcoördinator.


EEN ERVARING RIJKER EN EEN CENTJE BIJVERDIEND

Je keert huiswaarts met een heleboel ervaringen en verhalen.

Voor een kamp zonder overnachting van 5 dagen ontvang je een vergoeding vanaf ongeveer 350 euro. Je gaat aan de slag onder het 25-dagenstatuut (25 dagen/jaar, cumuleerbaar met studentenstatuut).

ervaring

EEN IDEE KIDS KAMP IS GEWOON FUN!

Idee Kids Superhelden...

tellen ongeduldig af naar de kampweek,

geven alles wanneer het zover is,

beleven een week vol enthousiasme en plezier,

zijn moe maar voldaan op vrijdag,

zijn fier op hun stralende kinderen tijdens het toonmoment,

kunnen niet ontsnappen aan de dankbaarheid van de kinderen en ouders,

beseffen dat ze alles enorm gaan missen.