Wall of fame pasen 1 2017

Wij zetten na iedere kampweek enkele monitoren en KV's in de virtuele bloemetjes omdat ze een supertoffe kampweek beleefden en de kinderen de tijd van hun leven gaven. Wil jij de volgende keer ook deel uitmaken van een sterrenteam? Zet met het gehele team jouw beste beentje voor op kamp en wie weet pronk jij volgende week op onze blogpagina!

Commentaar van KC Silke:
"Topsfeer. Grote rode draad op kamp (Hollywood) maar toch zijn alle groepen ook mega into hun thema. Origineel wie doet wat bord, alle foto's wie is wie. Top top."

 

Commentaar van KC Marlies:
"De KV's worden letterlijk op handen gedragen in de Voskenslaan! Een top-team om U tegen te zeggen."🔝👌

Commentaar van KC Janina:
"Een volledig!gevuld wie is wie bord, een prachtig wie doet wat bord, monitoren met veel liefde voor de kinderen, kleutermonitoren die magisch zijn, kv justine die haar eerste keer kv deed alsof ze het al vijf keer gedaan heeft, ouders worden aangesproken, goed gecommuniceerd mbt de klacht, topteam!"

 

Commentaar van KC Mandy:
Fantastische zorg voor de kinderen. Enthousiaste moni's die graag spelen met de kinderen en voor leuke momenten zorgen. Een gezellige sfeer voor iedereen.

 

Commentaar van KC Sophie:
Mijn team is een sterrenteam omdat ze fantastisch goed zijn met de kinderen! Je kan ze eender wat vragen en doen dit altijd zonder mopperen! Je kan steeds op ze rekenen!

 

Commentaar van KC Lara:
Een team met heel veel liefde voor elkaar en voor de kinderen. De monitoren en de KV hebben engelengeduld.
Tijdens opvangmomenten is Emiel altijd van de partij!
Bij oversteekmomenten van de ene locatie naar de andere wordt enorm goed gelet op de veiligheid en dit op een toffe en kindvriendelijke manier: een treintje, een slang, een draak,.. vormen. Niks was gek genoeg!
De monitoren en KV gaan mee in de fantasiewereld van de kinderen door verkleedkledij en andere gekke attributen! Zo waren de kleinste prinsesjes de eerste dag ondersteboven van prinses Steffi!
Er wordt op maat van elk kind gewerkt. Zo mogen bijvoorbeeld de oudste kinderen, voor wie de activiteiten soms niet uitdagend genoeg zijn, de KV helpen met de aankleding van het toonmoment! Op die manier is er een prachtige affiche ontstaan waarin de drie thema’s verwerkt zijn!
Kinderen mogen op het toonmoment aan de ouders een rondleiding geven op de kamplocatie. Hoe interactief is dat?!
Tijdens pauzemomenten en tijdens het middagmaal blijven de monitoren actief zorg bieden aan de kinderen. Heel mooi om te zien.

Commentaar van KC Astrid:
Team/sfeer: feedback wordt positief opgenomen: toppers! Orde en netheid: geen verspilling, alles opruimen, propere wc's, nette knutselbakken... zorg: wenertjes worden opgevangen, er wordt met alle kinderen rekening gehouden, kV's zorgen goed voor medemonitoren.. communicatie: goed communicatie naar de ouders, naar medemonitoren... veiligheid: vestjes worden aangedaan en polsbandjes uitgedeeld, naderhekkens zijn altijd toe, altijd kv's aan de uitgang ...

Wall of fame pasen 1 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *