Wall of fame pasen 2 2017

Wij zetten na iedere kampweek enkele monitoren en KV’s in de virtuele bloemetjes omdat ze een supertoffe kampweek beleefden en de kinderen de tijd van hun leven gaven. Wil jij deze zomervakantie ook deel uitmaken van een sterrenteam? Bel naar de monifoon (0497 41 82 31), leg jouw kampen vast en zet met het gehele monitorenteam jouw beste beentje voor!

 

Commentaar KC Astrid:
“Team Brugge omvatte goede en enthousiaste monitoren en een kampverantwoordelijke die het voor zijn eerste keer super deed.”

 

Commentaar KC Marlies:
“Team Deinze is mijn sterrenteam deze week omdat de sfeer op kamp onvoorstelbaar goed zat! De verkleeddag was een heel groot succes, kinderen waren gelukkig en de monitoren waren heel gemotiveerd. En last but not least, hun Wie-doet-wat-bord was PRACHTIG!
Een dikke pluim voor dit team! We zien elkaar terug in de zomer!”

 

Commentaar KC Reine:
“Team Genk was voor mij een sterrenteam omdat ze voor een wauw-garantie zorgden!! 🌟 Een week vol verklede moni’s die zich volledig inleefden in hun spel en op een creatieve manier aan de slag gingen met de kleuters. Bovendien toverden ze iedere dag een pracht van een wie-doet-wat-bord tevoorschijn. En tot slot een team met een TOP-KV vol enthousiasme en Idee Kids-spirit!! 😃😃”

 

Commentaar KC Silke:
“Team Wemmel deed het deze week fantastisch! Alles verliep fantastisch gestructureerd en rustig. Daarnaast was er bijzonder veel extra animo bij opstart en afsluit van de dag. De thema’s kon je meteen raden zonder vooraf te spieken. Zowel de moni’s als kids beleefden alles SAMEN. Echt TOP!”

 

Wall of fame pasen 2 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *