Welke superheld ben jij

Onze superhelden

Welke superheld ben jij?

Top! Je weet nu welke superheld je bent! Maar wat betekent dit precies?

KLEUTERMONITOR

Je bent heer en meester in het aanbrengen van structuur voor de allerkleinsten. Met veel zorg neem je de kleuters mee in de wondere fantasiewereld van al onze thema's.

PROJECTMONITOR

Als monitor kan je je helemaal inleven in het kampthema. Je kan als geen ander differentiëren en weet door je kennis en enthousiasme steeds de kinderen te prikkelen en uit te dagen

SPORTMONITOR

Je dompelt de kinderen een hele week onder in een sportthema. Je bent in vele sporten thuis en je kunt de sportactiviteiten moeiteloos afstemmen op het niveau van de groep of ieder kind individueel.

VLIEGENDE MONITOR

Je verplaatst je als een echte superheld van kampplaats naar kampplaats. Je bent een manusje van alles en staat paraat wanneer een monitor ziek wordt of als er extra ondersteuning nodig is.

kleutermonitor

projectmonitor

sportmonitor

vliegende monitor

Als monitor begeleid je zelfstandig een groep van max. 16 kinderen.

KAMPVERANTWOORDELIJKE (KV)

Als KV bied je algemene ondersteuning op de kampplaats. Je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt, informeert de ouders, ondersteunt de monitoren en staat in voor de goede zorgen van alle kinderen.

KLEUTERCOÖRDINATOR

Als kleutercoördinator verlicht je het werk van de kleuteranimatoren door bij springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten,... Een kleutercoördinator is pas aanwezig van zodra er meer dan 96 kleuters zijn.

KAMPCOÖRDINATOR (KC)

Je bent een echte Idee Kidskenner, ondersteunt monitoren en KV's en denkt oplossingsgericht na over diverse situaties. Zo vorm je de schakel tussen het Idee Kidskantoor en de kamplocaties.

kampverantwoordelijke

kleutercoördinator

kampcoördinator